Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Τον σκότωσε ιπτάμενο αντικείμενο

Μυστηριώδες δυστύχημα σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών.
Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο (πιθανώς μεταλλικό) έπεσε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 47χρονος Κωνσταντίνος Αγιαννίδης και τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι.
Το περίεργο, βέβαια, της υπόθεσης είναι ότι το αντικείμενο αυτό βγήκε από το πίσω πλαϊνό τζάμι και… εξαφανίστηκε.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της 9ης Ιουλίου. Ο άτυχος, οδηγός ταξί στο επάγγελμα, οδηγούσε ένα γκρι Daihatsu Ferosa, όταν ξαφνικά από το πουθενά έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο ένα μεταλλικό αντικείμενο, το οποίο πέρασε από το παρμπρίζ, τον χτύπησε σοβαρά στο πρόσωπο, και στη συνέχεια βγήκε από το πίσω παράθυρο.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο κατέληξε δύο ημέρες μετά. Η αστυνομία έψαξε όλη την περιοχή γύρω από το δυστύχημα, χωρίς να καταφέρει τελικά να βρει το εν λόγω αντικείμενο που προκάλεσε το δυστύχημα.
Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός, ότι ο άτυχος άνδρας είχε προλάβει να ανάψει τα alarm και να τραβήξει ελάχιστα το χειρόφρενο.
Οι συγγενείς του απευθύνουν έκκληση σε όποιον είδε κάτι να ενημερώσει την αστυνομία.Ο μηχανολόγος Ν. Σακκολέβας, που ανέλαβε την πραγματογνωμοσύνη της υπόθεσης, αδυνατεί να πει τι ήταν αυτό, από πού ήρθε και πού έπεσε στη συνέχεια.
Σήμερα, σε μια μεγάλη επιχείρηση, θα ερευνηθεί όλος ο χώρος. Ακόμη και δύτες θα μπουν μέσα στον βούρκο για να βρουν το σιδερένιο αντικείμενο, που είτε έπεσε από προπορευόμενο όχημα, είτε έπεσε από αεροπλάνο ή ελικόπτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: