Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Ολυμπιακός: Τα είπαν Κόκκαλης και Ketsbaia, «φουλάρει» για Gonzalez και Bobo


Με κύριο θέμα τα μετεγγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού διεξήχθη σήμερα η συνάντηση ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με τον τεχνικό του συλλόγου, Temuri Ketsbaia, στην οποία έδωσε το «παρών» και ο Γιάννης Χρυσικόπουλος.

Στη συζήτηση ανάμεσα στους τρεις άνδρες, η οποία ήταν διάρκειας περίπου δύο ωρών, τέθηκαν επί τάπητος τα ονόματα του Mark Gonzalez και του Bobo, για την ενίσχυση στις θέσεις του αριστερού χαφ και επιθετικού αντίστοιχα.

Η ομάδα του Πειραιά, όπως όλα δείχνουν θα φουλάρει για την απόκτηση του Χιλιανού άσου, καταθέτοντας πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ στην Real Betis. Όσον αφορά τον Bobo, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να γίνει σύντομα νέα επαφή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Besiktas, με την ελπίδα ότι η συμφωνία θα κλείσει στα 4.5 εκατ. ευρώ (2.25 δηλαδή για το 50%).


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης και ο Γενικός Διευθυντής, Γιάννης Χρυσικόπουλος είχαν σήμερα συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Temuri Ketsbaia. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: