Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!


Καλημέρα,

Θέλω να εκφράσω τα παράπονα μου στην εκάστοτε κυβέρνηση, είτε λέγεται ΠΑΣΟΚ είτε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αυτές οι δυο κυβερνήσεις είναι 30 χρόνια στην Εξουσία.
Θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα που επικρατεί αυτές τις μέρες για τους μετανάστες .

Αγαπητοί Έλληνες συμπολίτες μας και κύριοι Βουλευτές μας, είμαι Έλληνας πολίτης όπως όλοι μας, έχω υπηρετήσει την Πατρίδα και σέβομαι την Ελληνική Σημαία, μεγαλώσαμε με αρχές και είμαστε υπερήφανοι για τους ένδοξους αγώνες που γίνανε για να μείνει ελεύθερο το Έθνος μας. Δεν δέχομαι για κάποιον που δεν είναι Έλληνας να λέγεται Έλληνας και θα σας παρακαλέσω να ανακαλέσετε τα όσα έχετε δηλώσει για τους μετανάστες ώστε να πάρουν Ελληνική υπηκοότητα. Οι μονοί υπεύθυνοι είστε εσείς, που δέχεστε τόσο κόσμο να μπαίνει στην Ελλάδα και μετά να γίνεται μόνιμος κάτοικος και όχι μόνο αυτό αλλά και να τον κάνετε Έλληνα ,όλοι οι Άνθρωποι αυτοί έχουν Πατρίδες ας επιστρέψουν από εκεί που είναι η καταγωγή τους.
Για να είστε σωστή Κυβέρνηση επειδή σας ψηφίσαμε πρέπει να κρατήσετε τα προσχήματα, δεν περνάμε Νόμους Νταβαντζηλίκη, η σωστότερη κίνηση είναι να γίνει δημοψήφισμα από τον Ελληνικό Λαό, μην νομίζετε ότι κοιμόμαστε, δεν είμαστε Εθνικιστές, ούτε Ρατσιστές, σεβόμαστε τις αξίες και τον πολιτισμό που έχει η Ελλάδα, όχι σε αυτά τα θέματα πάντως.

Θα κάνετε όλους τους Έλληνες να βγουν στο δρόμο , δεν αντέχουν πια κάντε κάτι.

Το χρέος το αντέχουμε την προδοσία δεν αντέχουμε.

Ο Σταυρός και η Ελληνική Σημαία να μείνει στα σώματα ασφαλείας μόνο αυτά μας έχουν μείνει....

Και εσείς οι πολιτικοί να τιμάτε την Σημαία μας και να την έχετε να κυματίζει ψηλά μην την ξεχνάτε.

Φιλικά Έλληνας Πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: